Steun het team; steun het goede doel

Als je vindt dat we die rally van 7.500 kilometer daar in het koude noorden uit moeten rijden, zouden we je graag als sponsor zien met een donatie van één of meer blokken van 15 kilometer. Wordt voor €1,- per km een Mogelijkmaker en steun zo het team en daarmee het goede doel. Alvast onze dank.

Team ‘De-Ice Darlings’

Wat krijgt een Mogelijkmaker ervoor terug, naast eeuwige dank?
– Een persoonlijke dankjewel-kaart vanuit de Noordkaap van Scrappy (wel op tijd je adresgegevens achterlaten…)
– Als Mogelijkmaker word je natuurlijk vermeld op de website (maar mag ook anoniem natuurlijk);
– Iedere donateur maakt kans op één van de 10 ‘Scrappy on Adventure’ mokken
– Ieder blok van 15 kilometer is een lot;
– De Top 10-donateurs krijgen een verzameld Scrappy scrapbook na afloop van de rally.
– Als je als HoofdMogelijkmaker gaat voor het ‘Platinum’ of ‘Custom’ sponsorship kies je voor een heel pakket aan exposure. De invulling hangt af van je bijdrage en zullen we samen uitvoerig bespreken. Maar denk aan vermelding in onze communicatie op social media en in de aftermovie, fotosessies, reclame op de auto, logo op kleding, et cetera.

Via de website zullen we laten weten wie de winnaars zijn van een mok en/of scrapbook. En ook wat het bedrag is dat we verzameld hebben voor het doel Hulp voor Helden.

Stort je sponsorbijdrage op:
Bankrekening: NL88ABNA0860820432
(BIC: ABNANL2A)

T.n.v.: L.P.J. Molenaar
Onder vermelding van:
‘BSC2020 <jouw naam>’ of ‘BSC2020 Anoniem’

Maar je kunt ons ook sponsoren via een Tikkie-betaling. Klik hier:
https://tikkie.me/pay/k3au4jlbrutsggnf5qfn

 

Donaties
24,54%


Wat zit er in een blok van 15 kilometer?

0,10 liter de-ice ruitenwisservloeistof; 0,01 kilo vast voedsel; 0,4% slaapzak; 0,001% lang warm ondergoed; 0,25 zelf gezette kop koffie; 0,006 mm slijtage van banden; 0,0063 liter smeerolie; 1,5 liter benzine; 0,25% portable damestoilet; 1% slipcursus; 0,005% iglobouwen; 0,09% Scrappy-tijd; et cetera.; de rest is voor het goede doel.

Scrappy on Adventure
Tijdens een van de vele reizen van Lisette kwam de tekenpen weer naar boven. Gecombineerd met haar aard om veel te hergebruiken kwam Scrappy tot leven. Deels als een humoristische uitlaatklep van de dingen die ze zag en voor een groot deel ook door de ‘wat als’-gedachte. De ‘Baltic Sea Circle Winter 2020’ is een serie nieuwe avonturen van Scrappy tijdens de reis naar de Noordkaap, met een eigen blik op de gebeurtenissen.

Op www.scrappy.online zijn nog meer goodies van Scrappy te koop, allemaal t.b.v. de Baltic Sea Circle-rally.