KLM Huisje #100 ‘Huis ten Bosch’
Dit is een bijzonder huisje. In dit Delfts Blauwe huisje zit dan ook geen alcohol. In beperkte uitgave is deze uitgereikt aan personeel en speciale klanten van de KLM. Paleis Huis ten Bosch werd in het midden van de zeventiende eeuw gebouwd in opdracht van prins Frederik Hendrik van Oranje en zijn vrouw Amalia van Solms. Het paleis werd in de eerste helft van de achttiende eeuw uitgebreid door prins Willem IV. Sinds Willem I in 1815 koning der Nederlanden werd, is het Paleis regelmatig door leden van het koninklijk huis bewoond. Sinds januari 2019 dient Paleis Huis ten Bosch als woonpaleis voor koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en hun drie dochters. Het paleis heeft daarnaast een representatieve functie.

Mail je bod naar: ikwileenboddoen@de-ice-darlings.nl

Tot de start van de rally is er de mogelijkheid om te bieden op enkele bijzondere objecten. Op 21 februari 2020 om 23.59 uur sluit deze veiling. Bieden kan via Facebook of via mail. Mocht je zelf nog iets speciaals willen doneren om te kunnen veilen, dan horen we het ook graag.

Twee flessen whiskey uit 2001
Deze twee flessen whiskey zijn beschikbaar gesteld door “perfect dram” een groep whiskey liefhebbers met een passie voor whiskey. De flessen Perfect Blend uit 2001 zijn afkomstig van een private cask en zullen met de rally meegaan om “een blauw neusje te halen” (een marineterm voor de traditie om je neus blauw geschilderd te krijgen als je voor het eerst de poolcirkel passeert) en zullen daarmee nog specialer worden!! Fles 53 en 54 van de 75 uit dit vat zullen worden geveild.

Wat meer info over deze whisky:
– 17 jarige blend van Orkney and Speyside
– 75 flessen gebottled op 45%
– Whiskybase rating is 85.67/100

Mail je bod naar: ikwileenboddoen@de-ice-darlings.nl

Fles 53: 120 euro (Imk te Julianadorp)
Fles 54: 110 euro (Mattieu)

Deze herdenkingspenning ter nagedachtenis van de MH17 ramp is uitgereikt door de regering en is anoniem ter beschikking gesteld voor onze veiling. De binnencirkel symboliseert de leegte die achterblijft. De figuren omarmen de leegte. Zij symboliseren mensen die zich hebben ingezet bij de nazorg van de vliegramp met de MH17.

Hoogste bod: niet meer beschikbaar

Wie wil deze super leuke “special edition” beker nou niet?  Natuurlijk is er een kans dat je hem wint als je 1 van de mogelijkmakers bent, maar je kan hem ook al bestellen voor 20 euro per stuk! Stuur ons dan even een mailtje….